TKTL 2007 mezunlari

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » TKTL 2007 mezunlari » My university life » Let's go!

Let's go!

Сообщений 121 страница 132 из 132

121

Yelma kaida jursin?Taldyk kalai? :)

0

122

Dancho
Ooo, selamaleykum Dancho bey. Bari oidagidai, aua-rayi ote tamasha. Ali shorty , futbolka kiyip jurmiz. Masalar nadoeli. Ozinde?

0

123

Let's go!Jigitter tek alga!

0

124

Kana bey
Bizde akirindap suitip jatir.aldin kuni realna kar jaudi.ema shorti deisin ba...?egor.

0

125

Taldyk Forever!

0

126

tamam beni dersim bashladi.

0

127

Kana Brat, men ogrencilerime hep seni anlatirim, voobshe KBTUdin, Chinadakileri hepsin anlatirim...
Kana dikkat et kendine, seni merak ederiz.. Burda Ozimiz siyakti OTMOROZOKTAR chok.. Sen Kitaida yalnizsin(Koroche anlamishsindir)!
Esli CHTO, hakkini helal et!

0

128

BE peace upon you!!!!!!!!!

0

129

Konesh bratec, anladim ne demek istedigini. Koroch, don't worry, liceiskii jigitter her zaman yolunu bulurlar ve otmorozklar da bir-birini bulurlar. Allaha shukurdur yalniz degilim. Burda da sizler gibi otmorozk abiler chokmush. Bar goi, onlar natural'ny otmorozklar, tam Zemanin bir turu. Allaha chok shukurdur o otmorozklari buraya gonderdigi ichin.
KOROCH vot takaya vot BATVA. Sanirim anladin ne demek istedigimi. Sizler oradan, bizler buradan hep beraber Arkadashlarimiz ichin dua edelim. Sizler benim kalbimin dibindesiniz ve sizleri hich unutmam. Sizleri chok ozledim. Sen de bosh -bosh gezme, ishini yap. A nasil bir ish oldugunu  sen bilirsin.  Gurushmek uzere, Dumeke abi. :)

0

130

Daaa Let's go Dancho, ya poderjivayu tebya.  Tek kana ALGA jane ALGA .  :dance:

0

131

KANAT

Rahmet,Bratka!
                                                                    ;)

0

132

essalamaleykum,jigitter!kalaisindar?kop boldi kirmegeli ne janalik minda,ne bolip jatir ozi?
ktl 4ever!uuuuuu...!!!! :D

0